lördag, april 18, 2009

Underbara sol!

En härlig dag med sol igen!
Igår åkte jag och Meja åkte in till stan (GBG) och åt lunch med pappa, sen åkte jag runt till två affärer och kollade på vagn.. är liksom ganska så SEN med det.. en syskonvagn ska det bli men vilken typ..märke är en annan sak.. svårt att välja!!
Har testat Baby travel och den var riktigt skön att köra. "Drömmen" är juh att köpa en Urban Jungle.. men plånboken är inte på samma sida som jag på det.. så det får vi glömma..(tyvärr). Men man får inte allt man vill här i världen.

Idag ska vi verkligen försöka greja här hemma. Ta tag i övervåningens väggar.. och sätta upp resten av reparationstapeten som vi har kvar.. vilket tyvärr inte är så mkt, men upp ska den iaf!

Liam har fotbollsträning idag för första gången igen på länge! Åh som han har längtat! Sen har Jonathan bestämt sig att han med vill börja i fotboll igen. Han har ju gått i gymnastik som han verkligen gillat men nu är det ändrade planer.. igen ;-) Han har liite svårt att bestämma sig för vad han vill göra. Ändrar sig ganska många gånger. Men nu så är det fotboll iaf.

Nu får vi göra oss iordnig.. vi tjejer.. (Nathalya och jag) Är lite sena..hehe som alltid. Och de andra har redan åkt till träningen. Men vi harl ite tid på oss innan det börjar. Hoppas vi hinner.
De åkte tidigare för de skulle samlas tidigare.

Sen hem och börja greja lite! Ser faktiskt fram emot de :-)
Nu har panelen kommit med som vi ska ha nere i gillestugan! Robert ska bara lasera den ett par gånger så ska vi böra sätta upp det sen. Det kan nog ta några veckor till men nu har den kommit iaf och han kan börja fixa till den på jobbet. Det ska lasseras innan så vi slipper göra det här hemma. Skönt!

Nä dags att göra sig iordning! Hörs!

1 kommentar: